Strungballs /и книга за февруари/

STRUNGBALLS by Mike Russel

66 pagesЗдравейте, книжни пандички

Знам, че по-голямата част от месеца ме нямаше. Това е защото дойде края на семестъра и сега съм в сесия. Тази седмица започнах да уча и ще отсъствам поне до средата на Февруари. Най-вероятно няма да мога и да чета, но каквото ми дойде, такова. Ще видим.

А сега, за книгата.

Тази малка книжка е последната от книгите на Майк Ръсел, която не бях прочела (нищо, че другите все още нямат ревюта) и не знам какво толкова мога да кажа. Ако се чудите повече за мнението ми за друга книга от автора, погледнете ревюто на Nothing is strange.

Честно казано, историята е толкова странна, че дори не обърнах внимание на стила на писане. Постоянно се чудех какво точно не случва, но не по онзи досаден начин, а по заинтересован.

Самата идея ми хареса. Целия този концепт може да се види и на други места, но чудатостта на историята е това, което го прави толкова интересно.

Съжалявам, не мога да кажа повече, без да започна да обсъждам книгата. Но мисля, че книгите на Майк са точно за това, да се зачудиш, да помислиш, да обсъдиш теории с приятели.


Книга за ФевруариНяма да правя отделен пост за две изречения. Без много думи, е време да ви представя книгата ми за февруари. Още щом видях събитието свързано с Интервюто, знаех, че това ще е книгата ми за следващото предизвикателство. Нямам търпение да я прочета.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Panda's Bookish Challenge

Ох, Юли