Премеждията през май

Здравейте, книжни пандички

Май месец беше доста интензивен от към емоции. Покрай нагласянето на някои изпити и взимането на други, дните ми се сливат и някои неща ми се губят. Добре че започнах да си водя Bullet Journal, че да мога да си записвам и припомням различните неща.

От книжен поглед прочетох само две книги, което е даже повече от колкото очаквах.

1. The Invisible Man - ★★★☆☆

Книга, която избрах да чета за унниверситета с голямо удоволствие, но останах доста разочарована.

2. They Both Die At The End - ★★★★☆ РЕВЮ

Не можах съвсем да почувствам книгата, но въпреки това ми допадна.Изгледах Гробище за домашни любимци, филм, от който съм много разочарована. Все още не съм прочела книгата и не мога да го съдя жестоко, но определо не успя да ми грабне вниманието.

Разбира се, Game of Thrones, сезон 8.

Започнах да гледам Чернобил, който се оказа много интересен сериал и си го следя с интерес.

И стигнах до пети сезон на American Horror Story. Първите три сезона си ми харесват. Тях ги гледах за втори път. Четвъртия не ми беше чак толкова интересен и сега ще видим петия.

Освен с напрежение, Май беше придружен и от много излизания с приятели, много събирания и естествено - много снимки!!! (но не и през последната седмица, жегата беше убийствена) Общия им брой е около 1 300, което си е уау. Доста добре.

Няма да правя никакви планове за Юни, защото не знам колко време ще имам за четене, филми и излизания като цяло.Ако искате да видите повече от снимките, които правя може да последвате:
  • личния ми профил в инстаграм - @cuppcakess69
  • опита ми за фотографски профил - @through_v_lense

И ако все още не сте, може да последвате моя bookstagram, където съм по-активна от към книжния аспект - @smelllikebooksandcoffee
Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Panda's Bookish Challenge

Ох, Юли