Провала през април и ужаса на следващите месеци

Здравейте, книжни пандички

Както сте забелязали, нито съм активна в блога, нито в инстаграм. През изминалия месец прочртох само две книги, и то през първата седмица на месеца.

1. Град от стъкло

2. Град на паднали ангели

След това нямах никакво желание, а и време да чета. Трябва да си прочета книгата за изпита. В момента тя ми е на първо място.

Провалих се и с месечното предизвикателство. Някак си They both die at the end не ми върви.

Следващите два месеца ще бъдат много тежки. Предстоят ми подготовки за изпити и самата сесия, която е доста натоварваща. Не мисля, че ще имам време за четене, така че ще си взема една малка почивка и да се надяваме, че юли месец ще се завърна с нови сили и мотивация.

Двете категории за Amairo challenge са "книга от любим автор" за май и "книга от фентъзи жанра" за юни. Не мисля, че ще се справя, но все пак си забелязах книги и кой знае, може и да успея да се справя.

За май избирам "Гробище за домашни любимци", не защото Стивън Кинг ми е любим автор, а защото нямам любим автор, а искам да прочета тази книга преди да изгледам филма.

За юни избирам "The Culling Trials" просто защото ме привлече като я свалих.

Това е всичко за сега. Надявам се, че ще мога да открадна малко време както за четене, така и за писане. Стискайте ми палци за изпитите и официално ще се видим през юли.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Мъката на Февруари

Март в книги и много филми