Март в книги и много филмиЗдравейте, книжни пандички

Ето как и Март се изниза бързо бързо, побърквайки ме с променливото си време. Тази година изобщо не ми върви, но се старая да давам всичко от себе си във всеки аспект от живота и какво се случва, когато стане дума за книги, филми и снимки.

1. Everless - ★★★★☆
   Йепп. Прочетох си книжката с предизвикателството за Март. Все още не съм напълно сигурна какво ми е мнението. Малко смесено е, но съвсем скоро ще напиша ревюто и ще се реша до колко ми харесва и до колко не.

2. Интервюто - ★★★  РЕВЮ
   Най-накрая завърших и книжката за Февруари. Не се гордея, че се забавих толкова много, но пък четенето си заслужаваше.

3. Зеления път - ★★
   Определено не съжалявам, че се захванах с тази книга. Стивън Кинг започва да ми се издига в очите.

   Имах много забавни дни и направих много, много снимки. Някои хубави, други не толкова. Но важното е да има спомени.To The Beautiful You★★★
Korean Drama
Genre: school, teen, romance, comedy, sports
Episodes: 16
Short Plot: Момиче се преоблича като момче и влиза в момчешко училище, за да помогне на любимия ѝ спортен идол. Следват проблеми, романс, приятелство.
   Струва ми се, че го гледах преди толкова много време, а всъщност са минали само няколко седмици. Приятна и лека драма, с много смях и много gay vibe. Идеята ми хареса, някои неща нямаха когика да се случват, но нищо. Края не ми хареса. Мисля, че можеше да се направи нещо много по-добро и по-интересно.

Because It's The First Time  - ★★★
Korean Drama
Genre: friendship, romance, youth
Episodes: 8
Short Plot: Група приятели, които се борят с трудностите на живота, опознавайки себе си и научавайки какво е това ново чувство, наречено "любов".
   Обожавам тази драма. Чувствам я толкова близко до себе си. Героите са истински, борят се с проблеми, с които всеки човек се впуска. Харесва ми посланието, което краят ни дава. 8 епизода са наистина малко, но в този случай са напълно достатъчно, за да се получи нещо интересно, забавни и емоционално.Slender Man - ★★★
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Duration: 1h 33min
Short Plot: Група тинейджъри решават да се позабавляват, доказвайки, че Слендерман е просто измислица. Всичко върърви добре докато някой не изчезва.
   Нямам какво толкова да кажа тук. Гладах го, само защото ми беше интересно да видя как е направен. Не е отвратително зле, виждала съм и по-лошо. Беше достатъчно интересно, за да не спра да го гледам, въпреки че през цялото време върших нещо странично.


Pledge- ★★★
Genre: Horror, Thriller
Duration: 1h 17min
Short Plot: Група непопулярни колежани имат възможността да се присъединят към супер готино общество и най-накрая да бъдат част от популярните, но не всичко е такова, какво изглежда.
   Идеята е интересна, както и начина, по който се развива историята. Но не е нищо особено. Не задържа вниманието ми доста, въпреки че ми харесаха бруталните методи. Края не си го представях така, беше добра изненада.


Truth or Dare- ★★★
Genre: Horror, Thriller
Duration: 1h 40min
Short Plot: Приятели отиват на ваканция и се връщат с проклятие. Направи предизвикателството или умри. Кажи истината или умри.
   Нямам какво толкова да коментирам. Филма беше забавен, с малко тъп край. Добра идея, но това е.

Slaughterhouse Rulez- ★★★
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Duration: 1h 44min
Short Plot: Дори не знам как да го опиша.
   Мислех, че ще е нещо интересно, с екшън и магия, а то се оказа пълната тъпотия.


Winchester- ★★★
Genre: Biography, Drama, Fantasy
Duration: 1h 39min
Short Plot: Историята на имението Уинчестър
   Това бе хубаво представяне на историята за имението Уинчестър. Хареса ми.


Laggies- ★★★
Genre: Comedy, Drama, Romance
Duration: 1h 39min
Short Plot: "In the throes of a quarter-life crisis, Megan panics when her boyfriend proposes, then, taking an opportunity to escape for a week, hides out in the home of her new friend, 16-year-old Annika, who lives with her world-weary single dad"
   Приятен и забавен филм за когато нямаш какво друго да правиш.

Simon Says- 
Genre: Horror, Thriller
Duration: 1h 17min
Short Plot: Група приятели отиват на почивка и попадат на психопати.
   Толкова зле, че дори не го довърших.
   


Level 16- ★★★
Genre: Sci-fi
Duration: 1h 42min
Short Plot: "In a highly regimented boarding school, a pair of students discover that things are not as they seem."
   Този филм е от малкото, които съм гледала с интерес. Въпреки че усетих на къде вървят нещата, пак ми беше интересно да проследя историята. Определено хубва идея.
The Order- ★★★
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Episodes: 10
Seasons: 1
Short Plot: "Out to avenge his mother's death, a college student pledges to a secret order and lands in a war between werewolves and practitioners of dark magic."
    Изгледах го за по-малко от 24 часа. Не че беше кой знае колко интересен, но исках да проследя историята до края. Определено има неща, които могат да бъдат направени по-добре. Но пък ми харесва логиката за магията и това, че всичко се плаща, защото на някои места това липсва.Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Panda's Bookish Challenge

Ох, Юли