Адът дойде през Май


Здравейте, книжни душици!

Май месец беше О Т В Р А Т И Т Е Л Е Н. Да, не се ходеше на училище и прекарах някои доста страхотни дни, но напрежението беше бе по-тежко от всякога. Дори и да не се усеща в началото, в последната минута всичко е паника. Знате как е, матури, балове, кандидат-студентски изпити. Всичко е пълна каша и продължи дълго време.

Миналата седмица си минах и последните изпити (всички ги  взех, йес) и после като ме налегна един мързел, една почивкааа. Но вече не! Връщам

Сега, с няколко дена/половин месец закъснение, е време да видим какво се случи този месец.

1. Летящата планета - 🟊🟊🟊🟊🟊 РЕВЮ

Прочетох тази малка, симпатична книжка с голямо удоволствие.

2. The Princess Saves Herself in This One - 🟊🟊🟊✩✩

3. The Witch Doesnt Burn in This One - 🟊🟊🟊✩✩

Една сутрин просто ми се четеше поезия и прочетох тези две книжки, а защо не ми допаднаха, ще разберете в ревютата, които се надявам да напиша скоро.

Прочетох и 150 страници от Хари Потър и 100 от Принц с часовников механизъм.


Изгледах 3-ти и 4-ти сезон на Teen Wolf. 

Играх Resident Evil 7, с помощта на приятел, защото се оказа предизвикателство да се играе на лаптопа, но ни доскуча. Очаквах повече от към историята и действията и по-малко решаване на загадки и лутане.

Без значение от какъв характер са, този месец съм направила над 1300 снимки, а снимките са спомени ^^ Направих доста снимки на цветя, както и няколко на Стария град, които доста ми допадат. Ако искате да видите повече от тях, скоро ще ги кача в Инстаграм.

О, още нещо важно. Спечелих тази книжка, която съвсем скоро смятам да почна.Планове за Юни?

Ще си прочета започнатите книги и ще гледам да чета колкото повече мога, защото в края на месеца ще замина за кратко и няма да имам достъп до книгите си. Сълзичка. Също така смятам и да се върна към редовното писане, но ще видим.


Това беше всичко за този пост. Ще се видим скоро^^


Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари