Април в музика, книги и емоцииЗдравейте, книжни душици!

Април беше един доста дълъг месец, изпълнен с много емоции и напрежение около края на учебната година. А като гледам, това беше само началото.

Началото на месеца беше, ами, невероятно. Имах достатъчно време да излизам с приятели, отидох на няколко концерта и открих, че bългарските групи не са толкова лоши. Поне що се
отнася до тези, които все още не са много популярни.

Минутка за реклама.

Congal се водят нещо като келтски джаз, но за мен имат много witch vibe.


Empiria пък са една доста приятна пост-рок групичка, на която можете да хвърлите един поглед, ако са ви в стила. 

За Антифриз мога да кажа, че ви гарантирам забавление, ако се вслушате в текстовете.


Април беше и месец, в който се сдобих с много нови книги. 9, ако трябва да сме точни, но за тях ще говоря повече в един от следващите ми постове. Направих доста снимки, биейки рекорда си за най-много снимки за месец. Не че е от голямо значение, просто обичам да снимам. А резултата - над 900 снимки. 
Е, следва месеца на балове, изпращания, екскурзии, така че ще видим какво ще излезе и от май.

Да не забравя да включа и двата изгледани сезона на Split и Teen Wolf. 

Разбира се, за грандиозния финал оставих книгите, които прочетох този месец. Въпреки че повече от половината месец бройката беше стабилно спряла на една, последната седмица и половина се стегнах и от една, прочетените книги скочиха на седем. А ето и кои са те:

1. Прелестни създания - ★★★★★
От доста време все се каня да я прочета, но отлагам ли отлагам. ЗАЩО? Книгата е доста интересна, въпреки че я четох на телефона и със сигурност когато забогатея, ще я купя и в хартиен вариант. 

2. Скълдъгъри Плезън - ★★★★★

Книгата, чието име ми е трудно да произнеса и напиша правилно, но пък ѝ се насладих и се забавлявах. Определено ще подхвана другите от поредицата. 

3. Вероника решава да умре - ★★★★★

Тук няма да кажа нищо, защото започна ли, няма да спра. Ще се наложи да изчакате ревюто.

4. Духовна връзка - ★★★★★

Прочетох и последната книга от Академията, която имам. За жалост никъде не мога да намеря последната от поредицата и май ще се наложи отново да си я чета електронно. 

5. The Unbelievable Death of Joseph Goldberg: And Other Short Stories - ★★★★☆

Мнението ми за тази книга може да намерите в нейното РЕВЮ

6. Трансформации - още не съм решила каква оценка да сложа

Един сборник с разкази, който ме поставя в малко противоречие относно мнението ми, но се надявам, че пишейки ревюто, всичко ще ми се изясни. Освен това присъсъвах на преставянето ѝ^^

7. Stealing Persephone - ★★★★☆

Прочетох я буквално преди няколко часа и не мога да кажа, че не ми харесва, но не мога и да кажа, че ми харесва. Сложно е.


Е, това е всичко от мен за този месец, който мога да нарека продуктивен. (имайки предвид, че сигурна едва половината от него съм присъствала в училище). Как беше вашия април? ^.^

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета