Преглед към март


Здравейте, книжни душици!

Нямах търпение да свърши този месец, да се обърна назад и да се насладя на това, което виждам.

Март беше ужасен. Хубав. И пак ужасен. Беше доста труден и натоварен месец, но въпреки това успях да направя много повече неща, от колкото когато месеца ми е свободен. "Човек е най-продуктивен, когато е най-зает" - това е новото ми мото в живота, защото изглежда, че под най-голямо напрежение се справям най-добре. Не вярвате? Нека видим всичко, което се случи този месец.

Ходих на театър, което не се случва често (не че не харесвам). Гледахме "Духът на любовта", която е една много хубава пиеса, особено ако можеш да видиш себе си в някой от героите. Или пък във всички.

Февруари започнах да гледам отново Дневниците на вампира. Първият сезон официално го приключих този месец. Както и следващите три. В момента съм към средата на пети, но не съм гледала особено много последните седмица - две.

Купих си 5 книги, която е средната обща бройка на книгите, които обикновено си купувам за година. Планирам да има и още, но те по-нататък.

Сама не мога да го повярвам, но този месец съм направила над 600 снимки. Не всички са хубави, естествено. Но самия факт, че съм снимала толкова много, без някакво важно събитие, си е постижение.И като за финал, моля барабани, моите прочетени книги:1. Хари Потър и Орденът на феникса -  

Книга, която от доста време се опитвах да завърша и най-накрая успях. 

2. Моята приятелка: Паническата атака☆☆

Беше ми много трудно да определя дали тази книга ми хареса или не. 

3.  Кръвно обещание

Не мисля, че дори има смисъл да коментирам. 

4.  На ръба на нормалното

Това беше книга, която бях загледала от доста време, но някак си стоеше забравена, докато не я видях на промоция. Радвам се, че я купих.

5. Аристотел и Данте откриват тайните на вселената

Опитвам се да избягвам книгите, които всички четат, но тук не се стърпях и НЕ СЪЖАЛЯВАМ И ЗА МИГ.

6. Убийството на игрището за голф☆☆

Не мисля, че с Агата ще се погодим лесно.

7. Цоп и Цап

Много симпатична книга от детството. Имам си направен TBR списък, но няма да го споделям, тъй като най-вероятно ще се промени с времето.

Това беше от мен за сега. Изпращаме добрия март и чакаме да видим какво ще ни поднесе новия месец. А от мен може да очаквате доста ревюта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари