Преглед към Февруари

Здравейте, книжни душици!

Как я карате? Картинката е красива, но нашия мартенски късмет ни докара доста студ и сняг в края на месеца. Някои училища са затворени, други си учат с пълна пара. Аз ли? Аз съм бола и си стоя у дома, където не правя нищо полезно. Или поне нищо, свързано с прочитането на книгите.


Да си призная, четенето нещо не върви. От Ноември бавя Хари Потър и вече с радост мога да кажа, че ми остават по-малко от сто страници. Йей. The King's Bastard върви все така бавно и мъчително, но не планирам да се отказвам.

Добрата новина е, че въпреки всичко, този месец успях да прочета две книжки. "Кръговете под очите ми", която, както се предполга, я завърших със светлинна скорост. (съвет: искате да увеличите бройката? Четете поезия) А "Олтарът" беше малко по-мъчителна за прочитане, от колкото очаквах.

Къде са ревютата? Хахаха... какво е това. Just kidding, ще наваксам и с тяхното писане. Скоро. Надявам се.

Месецът се очертава слаб и от към всички други аспекти в живота. Свалих си един куп филми, които да гледам и от тях изгледах само един (Nerve), който не беше нищо особено. Напреднах малко с драмата, която започнах  в началото на годината (под напреднах имам предвид 2-3 епизода), а и снимки хубави също нямам. 

Не знам дали изобщо си заслужава да правя TBR за Март. Трябва да прочета книгите, които съм почнала, все още трябва да прочета Тютюн и може би да се захвана с някоя ел. книга, защото и те започнаха да се трупат.

Е, малко и скучно, това бе за днес. Стойте на топло и се пазете да не се разболеете >.<

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари