Get to know this blogger better

Здравейте кннижни душици!

Видях тази публикация в The Strange Unicerse в началото на януари и реших да си го приготвя за по-късно. Миналата година направих The Birthday Book Tag, но ако го повторя няма да е интересно, за това се спрях на това... нещо. Принципно пред
и този пост трябваше да има таг и поне две ревюта, но... здраве да е.

Да започваме?


10 случайни факта за мен

1. Музиката е моя живот. Мога да не чета, но не мога без да слушам музика. (какъв шок)
2. Обичам приятелите си твърде много.
3. Понякога имам манията всичко да е подредено и в цветова хармония, така че да е приятно за окото.
4. Обожавам нощта, бурите, мрака.
5. Здр, аз съм голям инат.
6. Рядко се ядосвам и губя самообладанието си, но направя ли го... опази боже.
7. Имам нездравословния навик като си харесам нещо за гледане, да го приключа възможно най бързо. Rip sleep.
8. Характера ми е доста биполярен. Хем съм нерешителна, хем знам какво искам.
9. Мързи ме и съм изпълнена с енергия.
10. Емоционална личност съм, но и доста безчувствена.
Bonus: (нещо, за което се сетих в последния момент) Трудно мога да опиша себе си с мои думи, но ако започнем да разглеждаме цитати, мога лесно да кажа кое се отнася за мен. #ОпознайМеЧрезЦитати


Опиши един от страховете си

Това е малко невъзможно. Нямам страхове. Т.е. приела съм всеки страх като неизбежната част от реалността и или ги пренебрегвам или се възползвам от тях. А страхът, за който се сещам, предпочитам да си го запазя. Да не го напиша означава да не го приема. Не го приемам!5 неща, които те правят истински щастлива сега

1. Музиката
2. Четенето
3. Приятелите ми
4. Гледането на сериали
5. Уюта на топлото одеало и чаша кафе/чай

So true because I've lost way to many friends.

Кое е най-трудното нещо, което си преживявала?

Загубата на хора, които искам да останат в живота ми.


Каква е мечтаната ти работа и защо?

Като доста непостоятелен и нерешителен човек, мечтаната ми работа се сменя често. Но в крайна сметка искам да е нещо, което да правя с удоволствие и да изкарвам, колкото да ми е достатъчно. Не съм против като странично занимание да бъда автор (а ако ми се получи ще е супер)

Ако можеше да бъдеш животно, какво щеше да си и защо?

Определено вълк. Виждам себе си като това животно по много причини. Една от тях е, че вълците са верни на глутницата и бих предпрочели да умрат, ако това означава да защитат глутницата. Аз съм същата що се отнася до хората, които обичам.


Кое е нещото, в което ти се иска да беше по-добра?

Колкото и глупаво да звучи, искам да съм по-добра в общуването с хора. Просто ми е много трудно да поддържам социални контакти и приятелства.Ако можеше да имаш една супер сила, каква щеше да бъде тя и какво би направила с нея първо?
Това винаги е било въпрос, който много ме затруднява, защото каквото и да си избера, винаги намирам недостатъците му. В момента си мисля за шейпшифтинг (цялостен и частичен), ако това може да се брои за суперсила. Какво бих направила? Ще летя. Ще тичам. Ще плувам. Ще живея различен живот и ще се възползвам от силите си. (дракони, огън, sounds nice)


Топ 5 хобита
1. Четене
2. Писане
3. Музика
4. Разсейване и губене на време(да, това ми е като хоби)
5. Разучаване на неща.


Коя популярна представа хората приемат погрешно?

По мое мнение са твърде много...


Кое е нещото, което хората възприемат най-грешно за теб?

На въпроса ще отговоря с въпрос. Кое е нещото, което хората възприемат правилно за мен? Обикновено начина, по който хората гледат на мен и начина, по който гледам на себе си са доста различни. И това е нормално, защото не ме познават така, както аз се познавам. И не мога да се сетя за хубав отговор на въпроса, защото обикновено не се вслушвам в хорското мнение. Ако си решил, че ще си правиш заключения, без да се допиташ до мен, за да ти покажа реалността, тогава добре.

Коментари

  1. Честит рожден ден (на патерици)! Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи, любов и вдъхновение! Много харесах публикацията ти, най-вече защото бързо преоткрих себе си в някои от категориите, особено в десетте факта, загубата на хора, които не искаш да оставиш да си отидат и желанието за по-добри комуникационни умения, защото и на мен ми е трудно да поддържам контакти и приятелства. Ние обаче сме една зодия, (22 януари, йей водолейче) и даже сме родени в една година, така че може би от това идват доста от приликите. :D Съжалявам за рандом коментара, просто много харесвам всякакви такива по-лични постове.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции