Всичко, което забравих да спомена в миналия пост + още нещо

Здравейте, книжни душици!

За да бъда честна, дори не знам как успях да напиша предния пост. Бях хипер изморена и веднага след публикуването му заспах, така че си е цяло чудо, че забравих за някои неща.

Не споменах, че през 2017-та прочетох ТРИ книги от български автори (през 2016-та бяха две) и определено смятам да увелича тази бройка и да се поинтересувам от българската съвременна литература.

Освен това трябваше да коментирам филмите, които гледах. В началото на миналата година направих пост за Филмите, които очаквам през 2017-та и успях да изгледам всички. Редно е да спомена по дума или две за тях.

Знам, че през изминалата година не успях да водия старателно отчета на всички изгледани филми, особено на тези в кината и вече не мога да си спомня. Само за То си спомням, че го гледах.

Като цяло филмите бяха ок. Не се оказаха твърде големи разочарования. Няма да говоря много за тях, защото не му е мястото, но мисля да започна да пускам и филмови ревюта. Ако не друго, то поне ще имам някоя публикация повече в "сухите" периоди на блога.

От всички филми най ви препоръчвам Часът на чудовището, защото е много докосваща история и филмът наистина заслужава да му дадете шанс. Останалите са добре, но са повече за когато няма какво да гледаш. Конг е добре направен филм, въпреки че не го гледах много, но баща ми каза, че е хубав.

А сега:


Филмите, които очаквам през 2018-та


Отново ще използвам ТОЗИ САЙТ, за да видя какви филми да очакваме през новата година. Този път определено има повече филми, от колкото си спомням, но въпреки това списъкът не е много изкусителен. Ще забележите много филми и продължения, които световното кино чаква с нетърпение, а аз ще ви покажа скромната бройка, която планирам да гледам (на кино или не). Заглавията са връзки към трейлърите, които съм гледала.

За да съм честна, повечето филми си ги харесвам на момента, защото както и с книгите, не следя много какво се планира да излезе. Но Убийството на свещения елен е уау. Гледах трейлъра и вече нямам търпение да излезе филма, за да го гледам. Изглежда доста интересен и психо. Хихи.  Гънка във времето изглежда интересно и на добро ниво. ЩЕ ИМА SLENDERMAN. Тейлъра е качен на 03.01.2018 от Sony Pictures Entertainment и просто нямам търпение. С години имаше слухове и фалшифи постери и ето, че най-накрая ще има и филм за Сленди. Признавам, че не изглежда като най-добрия филм, който можеха да направят, но важното е, че ще има и ще се гледа. Пък какъв е - ще разберем по-късно.

Феноменалните бе една от най-добрите анимации, който съм гледала като по-малка и направо не е за вярване, че толкова години по-късно ще има нова част. Хотел Трансилвания са две много сладки филмчета и с радост бих гледала продължението, особено ако съм в лошо настроение.

Не знам кой е изстинския/последния трейлър на The Nun, но този филм го чакам от втората част на The Conjuring. Не мисля, че ще бъде толкова страшен, просто ми е интересна историята.

Като цяло още от началото повечето филми нямат корици или информация, а от средата на годината и трейлъри нямат, но се очертава доста силна година от към ужаси и анимации (или поне аз това си харесвам). Има много заглавия, които звучат интересно, но няма да прекалявам и ще приключа този списък, разбира се, с Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд.

А вие харесахте ли си нещо за гледане? Виждам, че има много заглавия, познати от книжни корици. Сятате ли да гледате някои от тези филми?


Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Мъката на Февруари

Март в книги и много филми