Какво се случи през Ноември и ДекемвриЗдравейте, книжни душици!

Първо, забелязвате ли новия дизайн? Харесва ли ви? Реших, че стария е твърде обикновен и го смених. Имах нужда от малко промяна. Някои ще кажат, че палмичките отгоре нямат нищо общо с книжния свят, но за мен това няма значние. Така ми харесва и се надявам, че и на вас ще ви хареса.

Сега, нека разказа за изминалите два месеца. Остават още няколко дни до края на годината, но реших да започна с този тип постове малко по-рано, защото иначе целия Януари ще ми мине в мислене за отминалата година. Предпочитам да гледам само напред и бегло с усмивка да си спомням за миналото.

Ноември. Ноември започна с доста емоции. След "купона" за Хелуин трябваше да оправя 24-часово четене, което си организирахме с приятели. Тогава успях да прочета "Любовна лирика" от Дамян Дамянов и "Тъмното обединение". Започнах "ХП и ордена на феникса", но до днешна дата не съм я приключила.
всичко и да се подготвя, защото на същия ден, в полунощ, започна

В същото време започна и NaNoWriMo. Опитах се да пиша много и реално го постигнах. Не бяха 50 000 думи и определено не работех само върху една идея, но ситгнах 19 000 думи, което е с около 6 000 повече, от колко написах през Октомври. Доволна съм.

Бях на малка  ваканция към средата на месеца, което също до някъде възпрепятства четенето и писането. На всичкото отгоре не успях да направя много снимки, но поне си прекарах добре и не съжалявам за твоа как си разпределих времето.


В края на Ноември с приятели започнахме един писателски проект, който към момента върви зле, но все още имам надежда, че ще наваксам. Та този проек поглъщаше свичкото ми време след училище. Преди училище нямам много свободно време и ми остават само откраднатите минути за четене.

В началото на Декември започнах "Погребални обреди" и се радвам на последните дни в училище, в които имах предостатъчно време, за да чета тази книга и вчера най-накрая я завърших. Ревюто можете да очаквате през Януари.

Обобщено ще кажа, че часовете не ми достигат. С писането, четенето, затостта в училище и другите подробности, изобщо не знам как да си разпределя времето, така че да ми стига. Просто се старая да има от всичко по малко и се надявам новата година да е по-успешна.

И като за край, ще ви оставя да се насладите на няколко снимки, които направих тези месеци. (да, и фотографията ми куца напоследък).
😢😢😢


Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари