E-Reader Book Tag!


Здравейте, книжни душици!

Вече наваксвам с писането на ревютата, но само ревюта не е забавно. За това днес съм ви подготвила един малък таг, който намерих в този блог.  (момичето е писало и за манга и комикси, може и аз да ги включа, но не е сигурно)


Обикновено използвам телефона си. Имам Kindle app, и epub reader. Много рядко чета на компютъра.Мисля, че започнах да чета е-книги едва тази година и бройката им е около 10.Български и английски. 


Защо да купувам нещо, до което не мога да се докосна? Никога не бих дала пари за е-книга. За това пък използвам много сайтове, от които да свалям ^^


Страня от класиките, защото са ми малко тежки като стил, а ако са на английски - мале мале няма да ги завърша никога. 

За мен всеки автор, който все още не съм чела или не е адски известен е нов. Освен това в сайтовете, които ползвам, се предлагат предимно нови американски автори. 30 на компютъра и поне още 25 в Kindle app-a. И растат ежедневно. Но помнете. Аз мразя ел. книги 😂


Не мисля, че някога ще спра да обожавам хартиените издания. Да, заемат повечко място, но не се нуждаят от батерия или интернет, не ти излизат реклами и никой не може да те прекъсне, ако си се съсредоточил само върху книгата. 

...............

Това беше за днес. Надявам се този начин на правене на тага да ви хареса. Оставям го отворен и всеки, който желае, може да го направи.

Байй!


Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции