The Sick Book Tag


Здравейте, книжни душици!
Харесах си този таг преди толкова време, че вече не помня от къде и вероятно почти всеки го е правил. Сега ми се отвори възможност да го направя и този път не смятам да я пропусна.


1.Диабет- сладка книга, наистина сладка.

 Ако говорим за аниме, филми, манга, фикшъни или каквото и да е било друго, което съм гледала или чела – it's easy. Но за книга, тук ще се спра на Неочаквано едно лято, поради простата причина, че избягвам сериозните сладникави четива.2.Едра шарка- книга, която си прочел веднъж и никога повече няма да прочетеш.

 Тук попадат доста книги. Въпреки че обикновено харесвам книгите, които си избирам, понякога се случват грешки. Aaru, Момичето, което обичаше Том Гордън и Греховни нощи са няколко хубави примера за книги, които повече няма да прочета.
3.Грип- книга, която се разпространява като вирус.

 Двор от бодли и рози. Не съм много на ти с новите и популярни книги, но тази поредица бързо започна да се разпространява и все повече и повече хора да я четат. Но пък аз не останах очарована от бързия поглед, който ѝ хвърлих.


4.Цикъл- книга, която четеш всеки месец, година или просто често.

 Хари Потър. Това е поредица, която чета редовно. Майка ми ми я е чела поне четири пъти докато съм била малка, през 2014-та я прочетох самостоятелно за първи път и в края на 2016-та я започнах на ново (до тук са прочетени четири.)
5.Безсъние- книга, която те е държала будна цяла нощ.

  Последната книга, за която се сещам е Ангел с часовников механизъм.
6.Амнезия- книга, която е забравена и се е провалила да остави траен отпечатък в теб, трайно впечатление.


  Понякога дори и лошите книги оставят отпечатък, но Посвещаването (кн. 1 от поредицата тайния кръг) не е от тях. Понякога дори забравям, че съм я чела.

7.Астма- книга, която те остави без дъх.

 Тук определено ще спомена Nothing is strange, без да обяснявам защо.

8.Недохранване -книга, която не дава храна за размисъл.

 И тук лошите книги понякога ти дават добра храна за размисъл. Но пък Откраднато сърце е сред тези, в които може би трябва да си кух, за да я харесаш. (нищо лично)


9.Travel sickness -книга, която те отведе на пътуване през времето и пространството.

  Ами това го прави почти всяка книга, но смятам, че е подходящо да спомена Нивганощ, защото е книга с невероятно много подробности за света, в който се развива. Така е изградена, че наистина те отнася през времето и пространството, позволявайки ти да изживееш приключението заедно с Мия.


Е, това беше от мен за днес. Надявам се утре да съм си добре и да не пропускам повече учебни дни, а на вас ви пожелавам приятна седмица.


Коментари

  1. Това е един от най-странните тагове, които съм разглеждала. Снимките много ми допадат, а що се отнася до ,,Двор от рози и бодли"... съгласна съм на 1000% с теб. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари