Развитието ми до сега

Здравейте книжни душици!

Напоследък забелязах, че въпреки отсъствието ми, публикувам само ревюта, за това реших да разнообразя малко. А и в момента не ми достига времето да седна през седмицата и да напиша по-дълга публикация.

Идеята на този пост е да разгледам какво съм направила до сега. През 2016-та имам 50 публикации, а с интервюто на Майк, направих общо сто, така че се замислих защо да не си направя един малък самоанализ.


2016г.


За девет месеца имам 50 публикации. Падат се средно по 5 на месец, но всички знаем, че не са били по толкова, особено в началото.

Ревюта: 17
Тагове: 8
Други публикации: 25


2017г.


За девет месеца имам 52 публикации (като не броим тази, която четете в момента). Което отново се пада средно по 5 на месец, но този път мога да кажа, че съм по-близо до бройката.

Ревюта: 20
Тагове: 9
Други публикации: 23


Резултат


За сега се движа равномерно, което е добре. Доволна съм от това, което съм постигнала и даже съм изненадана колко малко тагове имам. Мислех, че са повече.

Но да се придвижим към може би най-важната част от този пост: Какво бихте искали да виждате повече в този блог? За ревютата нищо не мога да кажа, защото четенето зависи от много фактои в живота ми, но за таговете и другите публикации?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции