Преглед към Август

Здравейте, книжни душици!
Перфектната петък вечер 😉

За някои от вас това е края на лятото и това е ужасно. Край на безкрайно дългите топли дни на веселба и почивка. Е, за мен това е супер, защото означава край на жегите и безделието. Време е да се залавяме за работа!

Есента вече е близо, усеща се във въздуха, а за много от нас това означава и началото на поредната учебна година. Това е последната ми година в гимназията, но и аз не знам какво да очаквам. Предполагам, скоро ще разберем. Сега е време да погледнем назад във времето.

Всъщност, този пост трябваше да бъде написан и публикуван преди два дни, но предпочетох да се възползвам от възможността да дочета втората книга за месеца, а вчера просто не можах да го направя.

1. Отвъд стената на съня - ★☆☆☆☆ - ще се постарая да напиша ревюто скоро.
   Това е книга, която много хора хвалят и харесват, но на мен изобщо не ми допадна.

2. Хари Потър и Огнения бокал - ★★★★☆ - ревю скоро
   Тук няма какво толкова да се каже, освен че книгата ми отне повече време, от колкото бих искала.За сметка на книгите, този месец постигнах някои хубави работи в
личен план. Работя върху бъдещето си, спечелих още една книга и дори успях да взема интервю от автор, което съвсем скоро ще публикувам.

Една от причините да не чета толкова много е Boys Over Flowers. Това е корейска драма от 25 епизода, всеки от тях по час. Една приятелка реши да ми го покаже, защото се води нещо като класиката на к-драмите и аз реших, че ще прекарам всяка свободна минута гледайки го. Часовете будуване пред компютъра си заслужаваха.

K-drama n noodles ♥

И накрая, този месец снимките ми са с нищожното количество от 196. Малко съм разочарована от себе си, но хей! Идва есента, сезонът на красивите часове и се надявам да успея за заснема красотата на умиращата природа.


Да не забравяме и Game of Thrones


Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари