Преглед към Юли
 И този път наистина е Юли!!

   Здравейте, книжни душици!
   Отново дойде това прекрасно време от месеца, което очаквам с нетърпение. Да видя равносметката на любимите ми блогъри (или на напълно нови) е даже по-приятно от писането на собствената ми, но стига за това. Юли беше един дълъг месец, който можеше да бъде и много по-добър, но не съжалявам за изборите си как да го прекарам.

   Книгите можеха и да бъдат повече. Искрено се надявах да завърша и трите, които чета в момента, но плановете винаги се изменят. Както и да е. Този път съм доволна от прочетените книги. Още по-хубавото е, че само една не ми харса.

1. Animal Farm - ★★★★☆ РЕВЮ
   като цяло не знам какво да кажа. Беше приятно за четене и доста... поучително? Определено ми хареса развитието и промените, които настъпиха в последствие. И щастливия? край, който имаше.

2. Посвещаването - ★☆☆☆☆ РЕВЮ
   нямам какво повече да кажа за тази книга.

3. Nothing is Strange - ★★★★★ РЕВЮ
   имам какво да кажа, но по-добре прочетете ревюто, което трябва най-накрая да седна и да напиша.

4. Предимството да бъдеш аутсайдер - ★★★★★ РЕВЮ
   имам много какво да кажа както за книгата, така и за самия прочит, но по-добре да напиша ревюто и да видите сами.

5. Ангел с часовников механизъм - ★★★★★ РЕВЮ
   добре де, ще си призная, че малко загубих представа за времето и тази книга я добавям като последна редакция преду публикуване. Мислех, че днес сме първи и за това спокойно си я прочетох. В крайна сметка се оказа, че имам последни няколко часа преди края на месеца и въпреки че не завърших книгата до края на маратона, я прочетох с голямо удоволствие и интерес. Но повече за преживяването ще разберете в ревюто, което, надявам се, ще напиша скоро.   Прекарах времето си по толкова различни начини, че дори не знам как да го обобщя. За щастие, този месец съм направила 300+ снимки, което е направо страхотно. Ако и следващия месец бъде толкова продуктивен (а дори и повече) ще се озова на седмото небе^^
   Всъщност направих доста хубави снимки, особено на книгите, но те ще се появят пред вас с времето хихи   А вие как прекарахте вашия месец?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари