Преглед към Юни

   Здравейте, книжни душици!
   Този месец беше един от най-натоварените за мен. Училище, семейни работи, приятелски емоции, книжни и писателски препятствия и шофьорски курсове. Едвам смогвам между всичко. Постоянно уча за нещо. Краят на месеца дойде, а аз все още не съм сигурна какво да правя и какво ще правя. Лятото ми се очертава заето и напрегнато, но за това подробности ще научите в следващата публикация.
   Сега е време да погледнем как се справих през изминалия месец.BOOKS 

   От вички планирани книги прочетох Нивганощ, която обаче е стабилно четиво. Признавам, дължината, особено в електронен вариант, малко ми се опъна, но накрая си заслужаваше. Отвъд стената на съня прочетох 73/333 и Animal Farm 120/141. И една книга от списъка не можах да завърша, въпреки че бях близо, за което съжалявам.

PHOTOGRAPHY

   Бегло си спомням как преди имаше за какво да пиша. Сега ми останаха само книгите и фотографията. Но какво по-хубаво от това да ви покажа месеца си в снимки? (или поне малка част от него)

   Ще започна с това, че за първи път присъствах на сватба. Резултатът? 500+ снимки, но ще покажа само няколко, които са предимно на цветя, защото другото си е лично на булката.Прекарах доста време в пиене на кафе, стоене над тефтерчето и размишляване, научавайки се, че музата е като неволята. Не се ли справиш сам, тя няма да ти помогне. Няма как да пропусна да спомена домашния ми див звяр. 

Добрата стара Ouija, която за жалост този месец послужи само за няколко хубави снимки. 
Направих първия си разделител, който в момента е при скъп за мен човек. Отдадох се на сладки изкушения. Намерих си писалките и се запалих по K-dramas. 


На края на месеца си прекарах прекрасно сама в празната класна стая, помъкнала половината си къща, преструвайки се, че съм автор, който изнася работата си извън дома.
Но в скуката има една добра страна - винаги има място за книги!

Как прекарахте вашия Юли?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари