The Summer Book Tag   Здражейте, книжни душици!
   Не знам за вас, но аз вече умирам, а истинските жеги още не са започнали. И в чест на тази непоносима горещина и факта, че сме юни, а аз имам още малко повече от месец училище, реших да посветя този пост на лятото.

1. Намери книга, която те кара да мислиш за лятото
   "Да целунеш ангел" определно е книга, която носи шепота на лятото. Циркове, яка работа под парещото слънце и зараждащ се романс. Какво по-хубаво от това? (отг.:да бъде есен)2. Коя книга прави деня ви по-хубав?
   Всяка книга, която чета с желание. Ако нещо не ми харесва, колкото и да го мъча, няма да успея да прочета много за деня и ще се садна. 

3. Намери жълта книжна корица
   Нямам много жълти книги. "Крадецът на книги", ако се брои за жълто, "Златната книга на приказките", "Целуната от сянката" "Алхимикът" и "Да целунеш ангел". О, и "Десет малки негърчета", но трябва много да се разровя, за да я изкарам. 
   Добре де, повече от колкото мислех са. 


4. Кое е твоето любимо лятно четиво за плажа
Ами до миналото лято дори не съм си помисляла да чета на плажа, а от миналото лято нямам желанието да си прекарвам времето на плажовете, така че, предполагам че нямам. Пък и защо да чета нещо специално, като мога да си чета книжките, на които съм се спряла в дадения момент. 5.Коя книга изпълнена с екшън те накара да тичаш за сладолед?
Книгите, които съм чела до сега не съдържат много екшън. Но има една страхотна битка във "Вечна любов", която няма да забравя. 

6. Като слънчево изгаряне, коя книга те остави с болезнен край?
Изябгвам книгите с болезнен край. Или просто имам късмета те да ме избягват. Всичко, което съм чела, завършва по сравнително поносим.... добре де. Не е така. Трябваше да се замисля. Тук ще кажа "Кралица на кошмара", защото наистина харесвах Анна и Кас, а факта, че книгите са само две, ме убива. 


7. Като залез, коя книга те остави с красив/хубав край?
Имам две любовни романчета, и двете са с перфектен, сладникав край.


8. Коя книжна корица ти напомня за залеза?
Щеше да е много хубаво да снимам "Пожарникаря" на фона на залеза, но както вероятно се досещате, аз отново не мога да си смогна с времето и всички снимки са направени набързо. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции