Поредиците, които... нямам! #2


   Здравейте, книжни душици!

   Вече изгубих колко пъти отлагам този пост заради липсата на снимки. Е, веднъж направих няколко набързо (и си личи кои са), но се надявам да ви харесат, защото май те са главната тема тук.

6. Петдесет нюанса
      Nope, nope, nope. Не знам какво 14-годишния ми мозък си е мислил, купувайки тази книга, но поредицата определено е в черния ми списък. Просто не е мой тип, но това не означава, че няма някой ден да събера и останалите. Просто... мания. (съжалявам, снимките са прекалено много)


(трябваше ли да направя тази снимка? О, да. Трябваше. хихи)

7. Братството на черния кинжал 
   Искам да я допрочета, но обикновено отивам в книжарницата с цел или дори и да е без цел, пак не си купувам следващата. Не знам защо. Нямам обяснение.8. Пайнс
   Втората книга излезе наскоро, така че тук имам оправдание. Нали?


9. Анна в рокля от кръв и Кралица на кошмара
   Това не е точно поредица. По-скоро е двулогия? Както и да е. Чела съм и двете книги, притежавала съм ги, но едната е у човек, с когото вече не поддържам връзка, а другата е на хиляди километри от мен. Т.е. никога няма да си ги върна и ако искам да ги прочета отново, ще трябва да си ги купя отново.
*допълнение: втората се върна при мен смятайте колко отдавна съм приготвяла поста.


10. Harry Potter
   Тук ситуацията е различна. Имам цялата поредица на български и последната книга на английски. Имам желанието да прочета тази моя любима история на оригиналния ѝ език, защото... you know. British! Изданието, което имам май не може да се намери в България, но пък съм хвърлила око на поредицата от друго издателство, та накрая могат да ми се съберат три поредици.

Не съжалявам за количеството снимки, което направих!


Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари