Преглед към февруари & smth like TBR

   Здравейте, книжни душици!
   Много, много, много съжалявам. Адски много съжалявам. Извинявам се за несериозността ми.
   Не случайно февруари винаги е ужасен за мен, въпреки че трябва да ми е любимият месец. В личен план беше... определено не му липсваха емоции. В книжен план беше пълна трагедия. На кино не съм ходила и имам шест публикации за месеца, едната от които са ревюта. Една книга от миналия месец и единствената прочетена книга през този месец, The Coven, и то защото беше лесна за минаване и се бях заинатила, че ще я прочета.
   Но за този месец съм хипер надъхана. Решила съм, че ще се стегна (и не само относно четенето) и ще превърна март в един успешен месец.
   Този път няма да си права планове. Ще оставя нещата на произвола на съдбата. Ще завърша настоящите две книги (едната от която е интересна, но е електронна и почти не съм я пипвала) и ще се насоча към най-новите три непрочетени книги. Погребални обреди, която ме очаква от коледа; Пожарникаря, която пристигна с BOPS и Добро момиче, лошо момиче, която си купих днес, защото нямаше как да пропусна намалението. Добре, че нямах повече пари в мен, иначе... Хихи.
   Това е за този кратък пост. Стискайте ми палци за този месец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции