February's TBR

 
  Здравейте, книжни душици!
   Радвам се да ви видя. В тази спокойна неделна вечер ще ви покажа книгите за този месец, които пак са много, но пък няма лошо да си мечтая да прочета всички. Кой знае, може и да се случи.

1. The King's Bastard
   Започнах я миналия месец и сега трябва да си я довърша.

2. Хари Потър и затворникът от Азкабан
   Продължавам поредицата.

3. Кръвно обещание
   Следващата поредица

4. Името на розата
   Реших да започна колекцията "книги на ХХ век" или нещо подобно и това е първата книга. Вече я започнах и върви доста бавно, но няма да се отказвам. Най-лошото е, че съм почнала три тежки книги едновременно и трите не вървят добре.


4. The Coven
   Мнението ми за първата книга ще разберете съвсем скоро, но си имам причини, поради които да ми е интересно какво ще се случи в следващата.

5. Яростта
   Няма как да не продължа и с тази поредица, защото иначе до края на годината няма да я завърша.

6. Последната империя
   Книгата не присъства на снимките, защото се наложи да ги направя малко извънредно, а телефона ми беше без батерия. Както и да е. Важното е, че от трите започнати книги, с тази съм най-напреднала и за сега е най-интересна.

   Е, този път поне са по-малко, а 4 и 5 са тънки и се четат бързо. Предимството на многото поредици, които имам за препрочитане и дочитане е, че така винаги имам какво да чета и мога спокойно да си формирам купчинката с прясно закупени книжки.
   Това беше за сега от мен. Какви са вашите книжни планове за месеца?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции