February's TBR

 
  Здравейте, книжни душици!
   Радвам се да ви видя. В тази спокойна неделна вечер ще ви покажа книгите за този месец, които пак са много, но пък няма лошо да си мечтая да прочета всички. Кой знае, може и да се случи.

1. The King's Bastard
   Започнах я миналия месец и сега трябва да си я довърша.

2. Хари Потър и затворникът от Азкабан
   Продължавам поредицата.

3. Кръвно обещание
   Следващата поредица

4. Името на розата
   Реших да започна колекцията "книги на ХХ век" или нещо подобно и това е първата книга. Вече я започнах и върви доста бавно, но няма да се отказвам. Най-лошото е, че съм почнала три тежки книги едновременно и трите не вървят добре.


4. The Coven
   Мнението ми за първата книга ще разберете съвсем скоро, но си имам причини, поради които да ми е интересно какво ще се случи в следващата.

5. Яростта
   Няма как да не продължа и с тази поредица, защото иначе до края на годината няма да я завърша.

6. Последната империя
   Книгата не присъства на снимките, защото се наложи да ги направя малко извънредно, а телефона ми беше без батерия. Както и да е. Важното е, че от трите започнати книги, с тази съм най-напреднала и за сега е най-интересна.

   Е, този път поне са по-малко, а 4 и 5 са тънки и се четат бързо. Предимството на многото поредици, които имам за препрочитане и дочитане е, че така винаги имам какво да чета и мога спокойно да си формирам купчинката с прясно закупени книжки.
   Това беше за сега от мен. Какви са вашите книжни планове за месеца?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари