Преглед към Януари

   Здравейте, книжни душици!
   Ето, че и първият месец си отиде бързо и неусетно, оставяйки само студени чувства у нас. А с него приключи и първия срок за учащите. Честно казано, не разбрах кога мина времето. Сякаш миналата седмица излизахме навън, без да помислим дори за миг за предстоящата година. Е, времето лети бързо, а очите ми се опитват да го надбягат, поглъщайки скоростно всяка книга. Е, не точно, но да си вървим по реда.


MANGA – В момента из целия интернет се говори за Killing Stalking. Обикновено не се интересувам от това, което останалите четат, но доста пъти попадах на разни моменти и накрая я прочетох. Беше просто.... :)))) Тези, които са я чели знаят за какво става въпрос. Тези, които не са – *прошепва* стойте далеч от това място... :)

BOOKS – В началото на месеца си поставих за цел да прочета 8 книги. Отказах се от "Под игото", така че ми останаха 7, от които прочетох 5. Имайки предвид колко натоварен беше месеца, се радвам, че достигнах тази бройка.

1. Пробуждането - тази книга е боносът, който започнах преди началото на месеца. С нея си дадох добър старт. РЕВЮ

2. Хари Потър и стаята на тайните – едва ли ще чета по една книга на месец, ама май така ще стане. РЕВЮ

3. Борбата – Това обаче не се отнася за тази поредица. РЕВЮ

4. The Satanic Bible - Беше време да прочета тази книга. Не е кой знае какво, но винаги е хубаво да се образоваш по различни теми. РЕВЮ

5. Book of Shadows - В последните часове на месеца успях да дочета тази книга. РЕВЮ

MOVIES


Assassin's Creed - отидохме на този филм с голямо желание и не много големи очаквания. Два часа по-късно - филмът беше разочароване. Не че очаквах да е много хубав, то от трейлъра си личеше, но не очаквах да е чак такъв. Беше забавно, но само защото бяхме в лигаво настроение и винаги имаше защо да се посмеем. Мисля, че идеята има потенциал, но можеше да бъде малко по-добре направена. Да не говорим, че от време на време имаше такива "драматични" паузи като в индийски сериал. Без тези паузи сигурно щеше да бъде и по-кратък. Както и да е. Ако не сте играли игрите, не сте чели книгите и нямате големи очаквания, гледайте го. Не е толкова зле. Става за семейно развлечение в събота вечер.Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари