The Season Book Tag   Безсрамници!
   Здравейте, книжни душици! Как не ви е срам? Само един човек ми предложи таг. ЕДИН! *каза тя възмутено, представяйки си, че има читатели*
   Мен ме е срам, защото тотално обърках датите на последните два поста. Така се случва, когато не си поглежда графика, а си мисля, че го знам. Но този пост е 100% точен, на време и по план.
   Както и да е. Зимните празници минаха, но зимата още не си е отишла. Температурите падат все повече, а снегът става все по-хлъзгав. За това, вземете си една топла напитка и се настанете удобно с книга в ръка. На кого му е нужен светът отвън, когато имаме хиляди вътре?

1. Имаш ли любимо зимно четиво?

   Рядко препрочитам старите си книги, абсурд да го направя повече от веднъж, така че не, нямам любимо четиво, което да чета всяка зима. Може би нещо с малко повече романтика, което да ми сгрее душата, както направи Имало едно лято...

2. Намери книга в библиотеката си със синя корица или поне да има синьо.

   Обожавам комбинацията между синьо и бяло на „Пайнс“, но тъй като в момента не е при мен, ще кажа „Погребални обреди“. Все още не съм я чела, но пък я притежавам, което все пак е нещо.

3. Коя книга би използвала за звезда на коледната си елха (построена от книги)?

   Тази елха би била толкова яка, въпреки че не бих си го причинила на книгите (особено с присъствието на котка в дома). Изборът е труден, но може би бих поставила „Анна в рокля от кръв“, защото харесвам корицата, а и самата книга (за съжаление книгата вече не е в мое притежание). Нека тя осветява духовния ми път ;)  Because... you know... she is a ghost...

4. Избери си място от книга, което би било идеално за зимната ти почивка. 

   Зимната почивка я свързвам със сняг, а единственото място, за което се сещам, е кралския курорт от „Ледено ухапване“. А ако и Ейдриън ме очаква някъде вътре, май няма да си тръгна никога хаха.

5. Избери един герой от книга, с който би прекарала зимната си почивка. 

   Определено Виктория от „Неочаквано едно лято“. Мисля, че бихме си допаднали. Еднаквите виждания за любовта, онзи страх от излагация пред другите, малката мания за контрол (въпреки че при мен се проявява често), забавления за една вечер и сарказъм. Толкова много сарказъм.

6. Назови една книга от списъка си с книги, които искаш за Коледа.

   Тъй като мина коледа, ще кажа книга за Св. Валентин. И тъй като е за деня на влюбените, ще кажа Сега и завинаги от „Нора Робъртс“.

   Е, това беше днешния таг. Надявам се да ви хареса. Графика за началото месеца е пълен - очаквайте само хубави неща!


Коментари

  1. Хм, интересни отговори, чрез които научих повече за литературния ти вкус. Харесва ми как си отговорила на тага.
    (от човека, който ти го предложи)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции