The Birthday Book Tag


   Здравейте, книжни душици!
   Няма смисъл да казвам какъв ден е днес, от заглавието се подразбира. Е, все пак нека го спомена. Този книжен плъх тук *сочи себе си* има рожден ден и навършва пълнолетие. Настроението за сега е нещо по средата - между добро и лошо, но не са ли всички рождени дни такива?
   Видях този таг преди много време в блога на Queen Sunny и реших да си го запазя, защото просто нямаше как да не го направя. (бъдете готови ниският ми набор от книги отново да се прояви)


1. Преброй по рафта си с книги деня си на раждане след това извади месеца си на раждане. Коя е книга, на която спря?

   Ъм 1 -2 = -1... което коя книга се пада? Ъгх. Това е доста гадна сметка, но да кажем, че е последната книга на рафта. "Дим и огледала" - красива корица, но не си заслужава четенето.
2. Ако можеш да прекараш рождения си ден, с който и да било измислен герой кой би бил и защо?

   Ейдриан, Деймън, момчетата от Братството, Анита и Жан-клод.... Well, ще бъде интересен рожден ден. Само аз и шайка вампири с различни характеристики. Хихи. Бих се спряла на който и да е от любимите ми герои, защото или ще е забавно, или ще е приятно, а кой знае, може и в някое приключение да се забъркам.3. Намери книга, която се развива през сезона, в който си роден.

   Зима.
   Тъй като наскоро я прочетох, веднага се сещам за третата книга от „Академия за вампири“. „Ледено ухапване“. Бих казала и „Крадецът на книги“. Действието не е само в този сезон, но присъства, така че се брои.4. Намери книга, която е с цвета на твоя рожден камък

   Ах, това е сложно. Рождените ми камъни са много и не си спомням повечето от тях. Имам аметист на врата, но пък той не спада към тях. А който и от останалите да е, пас съм, нямам подобна книга.


5. Има ли поредица със същия брой книги като твоята възраст? Ако има коя е тя?

   Не мисля. 18 е твърде неестествено число за поредици. До колкото прочетох, Братството е най-близо - 17 книги.


6. Посочи книга, която е разположена във време, свят или страна където би предпочела да си се родил/а.

   Така и не си получих писмото, so....
   Всеки свят би свършил работа. Всичко, което е далеч от нормалното и обичайното е добре дошло.

   Съжалявам, че поста е толкова кратък, но малко изоставам с времето. Хихи. Приятно начало на месеца от мен^^

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари