Reread – Борбата


Поредицата ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА от Л. Дж. Смит

Книга втора - БОРБАТА

Страници - 200

    Здравейте, книжни душици!
   Пускам режчто ден по-късно, но си имам добро опраждание. Нямаше как вчера сутринта, защото имах гост, а вечерта най-накрая си получих новия лаптоп и... знаете как е... докато си го оправш и разгледам то стана един през нощта. Но сега - реванш.
    Невероятно, но факт - прочетох тази книга за по-малко от 24 часа. Беше ми доста скучно (след приблизително 15 дена ваканция), а стилът на писане е лек и очите ми направо се стрелкаха по редовете ѝ.
   Тук нямам какво толкова да кажа. Историята спря там, от където почна. Деймън малко по малко се присъединява към главните герои. Действията тук се развиват сравнително нормално. Даже малко прибързано с този годеж, но това не е моя работа. Спомням си как преди се оплаквах нещо за превръщането на Елена в сериала, но сега там ми изглежда добре. Втора книга ми изглежда малко рано, но пък като се има предвид какво следва, може да се приеме сравнително добре.
   Ох, наистина не се сещам какво толкова да кажа за тази книга, защото не ми остави никакво специфично впечатление, пък и е препрочит.
   Официалният период на прочитан в Goodreads е 13-14 януари. Дадох ѝ 4 звезди просто така. Няма да коментирам оценяването си, колкото и странно и нелогично дами изглежда в момен
та.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари