January's TBR

   Здравейте, книжни душици!
   Ето ме отново, готова да представя поредния списък от книги, които "трябва" да бъдат прочетени. Вече прочетох една, която беше започната миналия месец и с нея слагам началото на предизвикателството за тази година, но тя не влиза в списъка. Ще се брои нещо като бонус
прочит.
   А ето го и самия него:

1. Под игото - не знам дали и този месец ще успея да я прочета, но да видим. Стискайте ми палци. Остават само още 300 страници.

2. Кръвно обещание - продължавам си с поредицата.

3. Хари Потър и стаята на тайните - продължавам и с тази поредица, тъй като съм напълно решена да я прочета. Отново.

4. The Satanic Bible - започнах я миналия месец, но ще я продължа този. Чета я малко по-бавно, защото няма някаква история, но трябва да се мисли върху съдържанието. 

5. My Recycled Soul - вече не съм сигурна за тази книга. Мисля, че е втората от поредица, но както и да е. Ще я прочета и ще разбера.

6. The King's Bastard - първоначално мислех да я прочета следващия месец, но реших да я включа тук, защото просто нямам търпение.

7. Book of Shadows - все някога трябва да започна да чета тази книга, нали?

8. Борбата (дневниците на вампира) - и си продължавам и тази поредица, тъй като тук книгите са доста. 

   Както виждате част от тези книги са продължение на поредици. Има две книги, чието четене трябва да бъде завършено, две, които са от миналия месец и една чисто нова.
   Бих сложила още и още, но не мисля, че ще се справя с всичко. Но поне така ми остават още за следващия месец, защото подозирам, че бъдещите седмици няма да мога да харча за книги, а за рождения си ден едва ли ще получа някоя. Плюс, че в момента съм хвърлила око на „A song of ice and fire" и "Throne of glass", а те не са лесни за събиране.
   Но както и да е. Стискайте ми палци да се справя с книгите за този месец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари