Поредиците, които... нямам! #1

   Здравейте, книжни душици!
   Днес ще си поговорим за книгите, но от малко по-различен ъгъл. (всъщност подготвям този пост от доста дълго време, но това са излишни подробности) Реших да направя нещо за разнообразие и тази идея ми хрумна докато се чудех как да си подредя рафтовете. Публикацията е озаглавена така, защото всъщност, аз не притежавам никоя от тези поредици, не и целите, а имам желанието да ги събера, защото... имам желанието да притежавам пълния комплект от всичко и това май-ще се окаже бъдещ книжен проблем. За сега ще покажа само част от тях, за да си запазя материал за бъдещето. Хихи!
   Да започваме?

1. Дневниците на вампира
   Нямаше как да мина покрай тази поредица. Това са най-старите ми книги (т.е. книги, за които сама съм си събирала пари, за да ги купя), но те не са в пълната си колекция. Тук, обаче, аз нямам вина. Имам само толкова книги, колкото са били издадени. Ако някой ден реша, че
искам да прочета и останалите, ще трябва да си ги поръчам на английски.

2. Дневниците на Стефан
   Имам три книги от тази поредица, но не съм започнала да чета и една. Вероятно дори никога няма да я събера, но кой знае. Може и да ми хрумне нещо друго след някоя година, макар че и само трите да са, пак ме устройват.

3. Академия за вампири
   И тук вината не е моя.Събирах тази поредица толкова упорито, но когато дойде ред на последната книга... пуф. Няма я. Изчерпана. И всеки път, в който вляза в книжарница, проверявам дали случайно я няма. Всеки път я няма. Вече направо съм се отчаяла.

4. Кръвни връзки
   Вината вече е моя. Искам да я прочета, но винаги отлагам или забравям. Кой знае кога ще ѝ дойде редът. Стои си там, самичка.

5. Тайните на безсмъртния Никалъс (?) Фламел.
   Колкото и да не харесвам първата, искам да събера цялата поредица. Просто заради манията, а и кориците са доста симпатични.


   Надявам се тази публикация да ви хареса. Приемам предложения за развлекателни постове или тагове, защото идеите започнаха да ми се изчерпват за сега. Хихи.Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари