Преглед към Ноември и Blogmas тематика

   Ето, че и Ноември си отиде. И въпреки, че е само 30 дни и имаше много почивни дни, този месец ми се стори адски дълъг и изтощителен. Но за сметка на това беше доста продуктивен (е, само в някои сфери).
   Освен това, за да не станат твърде много публикации за един ден, реших да комбинирам равносметката за месеца с поста за Blogmas, който ще е малко по-надолу, ако някой го интересува.

ANIME – Не съм изгледала нито едно, а заради училището и голямата купчина книги, вероятно няма да мога да гледам до края на годината. Но не е болка за умиране. Важното е, че си направих профил в MyAnimeList, където мога да следя списъците си и ако някой се интересува, може да погледне какво съм гледала и да ме попита.

MANGA – Прочетох само една Btooom!, но е твърде сложна за обясняване, а и не ми се занимава. Защо ли? Защото отново пиша поста броени минути преди да тръгна за училище. Мангата е хубава. Точка по въпроса. Споменах ли, че в MyAnimeList може да се следи и манга? Е, може.

BOOKS – Тук е времето да се похваля. През изминалия месец прочетох рекордна за мен бройка и съм горда с постижението си. Йей!

1. Избраникът – невероятна книга, която прочетох на един дъх, въпреки, че беше в електронен вариант. РЕВЮ

2. Момичето, което обичаше Том Гордън – е, мога и да си го спестя, но пак ще кажа, че тази книга е пълно разочарование и се радвам, че не си я купих, за да я прочета. РЕВЮ

3. Академия за вампири – започнах препрочита на една от любимите ми поредици, като РЕВЮ
мнението ми остава почти същото.

4. Ледено ухапване – но с втората книга нещата започнаха да се променят. РЕВЮ

5. Целуната от сянката – и не се стърпях да не прочета и третата. Дори не положих усилия, тя просто си вървеше с лекота и я завърших на 30.11. в 23:50. Перфектния час, а? РЕВЮ

MOVIESАко някой го интересува, вече имам и профил в IMDb, където започнах да отбелязвам всички филми, които гледам. За блога ще останат само тези, които съм видяла на кино, но за съжаление този път няма такива. Силно се надявах да гледам поне Фантастичните животни на кино, но плановете ни се провалиха (и продължават да се провалят), а покрай коледните празници ще остана и без пари. 

И още нещо хубаво се случи този месец и продължава да се случва. Успях да завърша първата част на една кратка история, като в момента пиша втората, с което много се гордея, защото най-накрая почвам да се стягам. 


BLOGMAS 2016   На няколко места видях подобни постове, поинтересувах се и реших, че мога да се включа.
   От една страна бях решила да направя 31 Writing Prompts for December 2016 на отделен сайт и си казах "Защо не комбинираш всичко?". И така се роди идеята. 
   Какво да очаквате? Ами... това е просто. Ревютата ще бъдат отделно, ще си вървят по собствения график. Те няма да се включват в Blogmas-а, което значи, че не само ще се постарая всеки ден да има по един пост, но понякога ще има и два. Но можете да очаквате всичко друго. Коледни теми, размишления, случки... всичко, което се роди в мозъка ми, като накрая ще завършвам с prompt-а за деня. 
Знам, че сега звучи много объркано, но като започне да се случва ще стане ясно.


   Месецът започва добре и се надявам да продължи така. Нека поне в края на годината да стана хипер активна и продуктивна, да заразя както вас, така и мен с коледен дух (който в момента ми липсва) и най-вече – забавлението!   Започва месецът на преповдигнатото настроение^^

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари