Blogmas #25 - Резултати

   Здравейте, книжни душици. Надявам се празникът да е минал добре за вас. За мен беше много изтощителен. Постоянни приготовления и работи. Но всичко мина добре, освен... бавя се с маратона. Едва минути преди да пусна поста приключих първата книга. И на всичко отгоре тя е от допълнителните категории. Но нищо. Радвам се. Сега преминавам към следващата.

   Не съм сигурна кога трябва да приключа този блогмас, но реших да е днес. Резултатите са сравнително задоволителни, просто защото не знаех какво да очаквам. Опитах се да бъда редовна, но някак си този месец нещата все вървяха на зле. Освен това блогът се препълни, но пък няма лошо да се разнообрази малко, защото с всички тези книги има да си пиша ревютата от декември чак до февруари. Не, не се шегувам. Преди няколко дена си направих планове за този и следващия месец. Но пък така ще имам какво да публикувам ако нямам муза или не съм чела нищо наскоро.

   Както и да е. Радвам се, че приключи, защото за мен беше малко трудно да мисля всеки ден различна тема и да поддържам и без това ниския интерес. Сега остава да дочакаме новата година. Аз поне имам доста планове и се надявам да смогна с всичко. Надявам се и вие да сте толкова заети, не забравяйте да се забавлявате и да четете. Книжният маратон продължава с пълна скорост и вече започвам да наваксвам!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари