Blogmas #14-20 - Как просто ей така мина една седмица?


 Здравейте, хора! Веднага искам да ви се извиня за огромното отсъствие и да ви засипя с още по-огромно оправдание.
   Нека започна с това, че миналата седмица бях болна. От вторник, та чак до сутринта на следващия понеделник не се чувствах добре. "Значи имаше свободно време, но не написа и думичка?".... Ъм... и да и не. При мен нещата не са толкова прости. Когато съм болна обикновено се излежавам някъде и се ровя в интернет. От мен да знаете, гледането на аниме притъпява болката! хд Освен това изчетох доста манга и прекарах солидно време в Quotev. Едната книга, която чета, дори не я докоснах, а от Харито четох, ама не много. Освен това излизах навън и редактирах малко неща на компютъра. "Ама нали беше болна?" ... Шшшт ся. Тихо.
   И така неусетно мина седмицата. Сега отново съм затрупана с класни и изпити, за които трябва да уча, но все си намирам някакво друго занимание.
   Друга основна причина за отсъствието ми е липсата на идеи и вдъхновение. Искаше ми се да разнообразя тази поредица от постове, да има и празнични и не много празнични теми, а то какво мазало се оказа. Да не говорим, че настроението ми се скапва с всеки изминал ден по различни причини и това убива музата ми допълнително.
   За извинение ви приготвих няколко красиви снимки от Стария Пловдив, разбира се, направени от мен. И обещавам, че следващия пост ще е много празничен.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции