„Reread“ или „как да завърша читателското си предизвикателство?“

   Краят на годината наближава, а аз все още нищо не съм направила. След два дни ще станат точно седем месеца от както започнах този блог. И за тези седем месеца съм прочела едва 11 книги от първоначално поставената ми цел - 50.

   Сега, малко повече от месец преди настъпването на новата година, се надявам да прочета поне половината от тази бройка, но как да го направя? Нямам собствен доход, а знаете как покрай Коледа всички спестявания мистериозно изчезват. Да не говорим, че съм планирала две неща, за които ми трябват пари (и които вероятно ще коментирам тук), така че не очаквам да получа нова книга до следващата година.

   И чудейки се какво да правя, гениалният ми мозък роди идея. Освен книгите, които започнах да чета онлайн, и които между другото са ми адска мъка, реших да изчета всичко налично в къщата (изненадващо, домашната „библиотека“ съдържа в пъти повече от 50 хд). Но в това число влизат и някои книги, които вече съм чела, но не съм коментирала поради простия факт, че тогава блога не съществуваше.

   Ревютата на тези нови стари книги ще са под наименованието „Reread:“, за да не се налага всеки път да обяснявам, че това съм го чела и преди.

   Да, това е една много скучна публикация, но наложителна, поне според мен. Но не се безпокойте, защото за първи път от създаването на блога имам повече подготвени публикации, от колкото мога да пусна. Така че, поне в следващите седмица-две ще съм редовна ^^


Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции