The Halloween Book Tag

Все още нямам достатъчно материал, за да правя тагове често, но виждайки този в блога на Мели, и след това в блога на Юли (надявам се момичетата да не ми се сърдят, че така спокойно ги споменавам), просто не се стърпях. Обожавам този празник и мисля, че трябва да му отдам нужната чест. 1. Любимо страшно четиво за Хелоуин

Хмм... колкото и да обичам ужасите, трябва да призная, че все още не съм чела книга в този жанр. В момента чета „Момичето, което обичаше Том Гордън“ на Стивън Кинг, но не съм много очарована.

Нека бъде „Анна в рокля от кръв“, защото няма нищо по-подходящо от един ядосан призрак и малко демонични сили на връх Хелоуин. Хихи.


2. Най-страшната корица

Не са кой знае колко страшни, но имат потенциал. (господина по етика миналата година каза, че би прочел „Храна за върколаци“, ако корицата ѝ не беше толкова страшна ХДД)3. Ако можеше да посочиш, който и да е автор, с който да правиш номер или лакомство, кой би избрал?

Защо не Едгар Алън По и Оскар Уайлд. Два призрака биха били от голяма помощ при номерата.


4. Ако можеше да се облечеш като всеки един литературен герой за Хелоуин, кой би бил?

Това е сложен въпрос. Въпреки че това не е невъзможно. За това хората са измислили косплея, нали? хдд

Бих казала plague doctor(защото това ще съм тази година и не, не съм малко голяма за това :Р), но пък не съм чела книга, в която да присъства. Така че, бих се маскирала като Фюри от Братството на черния кинжал. Нищо, че съм момиче. Пак ще бъде много забавно.


5. Ако можеше да намериш всичко от всяка книга в скривалището ти за номер или лакомство, какво би искал/а да намериш?

Мантията невидимка на Хари, защото... на кой не му трябва? Искам кинжал от Братството, няколко шурикена, както и ритуалната кама на Кас (Анна в рокля от кръв). Меч и катана също няма да са излишни, въпреки че (май) не съм чела книга, в която да присъстват. 6. В кой измислен свят би искал/а да отидеш за номер или лакомство?

Ще се спра на „Хари Потър“, „Предимството да бъдеш аутсайдер“, „Дневниците на вампира“ и „Вещицата от Портобело“. На тези места съм сигурна, че няма да ми се случи нещо лошо (нали?) и ще срещна интересни и приятни хора, от които мога да се науча. Пък и ще е много забавно.


7. Кой книжен злодей не би искал/а да срещнеш сам/а в тъмна алея на Хелоуин?

Аз съм от хората, които харесват злодеите. На повечето съм голям фен и нямам против да се запознаем. Или ако са такива, които не харесвам, бих се радвала да ги поступам. Ще ме причакате в някоя тъмна алея? Няма да стане, защото аз вече ви очаквам.


8. Как би се облякъл/ла като вампир, зомби, върколак или ловец на сенки?


Не съм чела поредицата и не съм очарована от филма, но предпочитам ловец на сенки. Изглеждат добре, не са грусно-страшни и ритат задници на воля. Устройва ме.


9. Посочи бонбон (само един) от Хари Потър, който би искал/а да откриеш в скривалището си?

Всякаквовкусувите бобчета на Бърти Боб“, но проблемът е, че и аз не знам какъв вкус има. Дали ще е сопол? Или карамел? хдд


10. Кой е любимият ти Хелоуин бонбон?
Това беше тага, мили хорица :3 Надявам се да ви хареса и не забравяйте да се забавлявате на този страаашен празнк :) ;) 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции