The Autumn Book Tag


      Напоследък всички правят този таг, та и аз реших да го направя, защото ми се стори лесен и не се изисква голям брой прочетени книги, за да имаш разнообразни отговори. Което ме устройва.
      Да започваме!

1. Кое е любимото ти нещо в есента?
      Есента е толкова красив сезон. Пълна с много цветове, топлата и студената гама се преплитат в блаженство за очите. Времето е перфектно. Хладно, мрачно, дъждовно.

2. Коя книга ти напомня за училищните ти дни?
      Все още ходя на училище и всяка книга от списъците със задължителната литература ми напомня за онова място. Но предимно книгите, в които главното действие се развива в училище или университет.


3. Коя книга ти напомня за есента?
      Анна в рокля от кръв. Книгата има тази мрачна и все пак приятна атмосфера. Дори корицата е подходяща. Безцветна с ярки детайли. Мисля, че е перфектна за есента. 

4. Коя е любимата ти horror или Halloween история?
      От всички блогове, в които видях този таг, нито един не каза, че е фен на ужасите. Нито един! Е, аз пък съм. Повечето истории не струват, или поне мен не могат да ме уплашат, но ще посоча "Кап кап", защото... е, да кажем че историята все още може да ме стресне (особено след като сега имам котка)

5. Кой е любимият ти horror или Halloween филм?
      The Conjuring, The Haunting in Connecticut, Oculus... много са. Нещо като хоби ми е да гледам ужаси, но малко от тях са наистина качествени.

6. Кое предстоящо издание на книга през есента очакваш?
      Имам толкова много книги за четене (в списъка), че не следя книгите, които ще излизат. За сега нямам интерес към продължението на някоя поредица, или новата книга на някой автор, но ако си харесам нещо в книжарницата, с радост ще си го купя :)


7. Примиера на кой филм през есента очакваш?
      Очаквах "Sossage Party", но той вече излезе, така че очаквам "Домът на мис Перигрин за чудати деца" и доста след това "Чудатите създания и къде да ги намерим" (не съм започната с точното заглавие на български)


8. Кои книги мислиш да прочетеш тази есен?
      За сега в списъка ми е Под игото (макар че е от втората част на предизвикателството, просто ми се налага да я прочета сега) и трябва да си довърша 1001 нощи. След това ще видим какво ще си купя. Вероятно ще е нещо от литературното предизвикателство ХД

Тагвам: момичетата от Книга без име

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции