Преглед към Септември

   

       Извинявам се за късната публикация. Правех малък ремонт на стаята си и нямах достъп до компютъра, плюс още някои затруднения, но важното е, че най-накрая успях.
      Този месец не беше нищо особено. Мина бързо, наистина бързо. Нямах много време да гледам и да чета. Изгледала съм само едно аниме, което всъщност само завърших, което прави най-много пет епизода за месеца. Но пък прочетох две книги и изгледах два сезона на сериал. Вероятно пропускам нещо за това проследете сами :)


ANIME

От известно време бях почнала да гледам Аватар: последния повелител на въздуха и наскоро го завърших. Знам, че не се брои за аниме, но ми домъчня за детството. А и колкото и да се старая да го следя по която и телевизия да го следя, винаги съм знаела, че изпускам някой епизод. И се оказах права.
Както и да е. Това е нищо особено и нямам какво толкова да кажа. Просто споделям.


BOOKS 

MOVIESХвана ме носталгията и реших да изгледам всичките сезони на Glee от начало (бях стигнала до началото на 5-ти преди да се откажа). Бях забравила колко голяма драма е. Сякаш гледам турски или индийски сериал. Но поне си припомних защо толкова го харесвах. В сериала има от всичко по малко и показва, че да си различен не е чак толкова лошо. Може би и за това преди време реших, че повече няма да се преструвам на човек, който не съм и ще бъда себе си. (което май не беше толкова добра идея)      Да, месецът беше адски беден, но Октомври се очертава доста пълен. Поне имаме Хелуин. :3

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари