Поглед към Юли


      Тук ще публикувам не само читателските ми постижения през месеца, но и цялата ми продуктивност.

ANIME

Ghost Hunt
      Въпреки, че това аниме беше ужаса на всеки един отаку (AE аудио, БГ субтитри), бързо се привързах към него. Първият епизод не беше нищо особено и даже мислех да се откажа, но в последствие започна да ми харесва все повече и все повече. Има сладки и мили моменти, има и някой страшни, за тези които се плашат по-лесно. Заслужава си гледането и въпреки, че аз свикнах с английското аудио, препоръчвам вие да го гледате на японски.
Shokudeki no Soma/Souma
      Така и не разбрах как се пише заглавието, но това не е от голямо значение. Анимето е странно. Реших да го погледна заради една страннка картинка и исках да разбера какво се случва. Както и да е, в резюмето звучеше добре. Препоръчвам го за хората, които обичат готварски предавания, защото там само това се прави. Е, това и food-orgasm. В голяма част от времето анимето изглежда като хентай, но всъщност е много забавно и приятно. Гледа се бързо (изгледах го за два дена) и се огладнява още по-бързо ХД 24 епизода първи сезон и за сега 4 от втори.
      Аз лично не понасям главния герой, но обожавам Isshiki-senpai. Ако сте го гледали, или решите да го гледате, споделете мнение.DRAWINGS


BOOKS


Портретът на Дориан Грей
      Беше трудно, но се радвам, че най-накрая я прочетох. Хареса ми. Можете да прочетете ревюто в блога.MOVIES

 Дориан Грей
      Не мисля, че можеха да го направят по-зле. Но пък се насладих на Ben Barnes.


The Conjuring 2
      Обикновено не харесвам продълженията. Никога не са толкова добри колкото оригинала, но това не важи в този случай. Заклинанието 2 е също толкова интересно, напрегнато и страшно колкото първото. Целият филм е пълен с неща, които не очакваш и добри страшни моменти. Историята е също толкова интересна и честно казано, има доста тъжни и прочувствени моменти, на които да ти се прииска да заплачеш.
       Разбира се, за мен филмът беше нищо повече от интересен филм, който ме изненада с някои неща. Е, момчетата от предния ред се плашеха повече от нас (може би защото ние викахме „давай! Давай! Убий ги" и такива подобни), така че може де се каже, че е доста добър филм. Препоръчвам го за тези, които не се плашат лесно.
      О, забравих най-страшната част (освен че бяхме само четири човека в киното). Историята е по истински случай и в края на филма се показват истинските снимки и записи. Истински разговор с демон в тялото на дете. Като си помислиш, че е истина, настръхваш!
      Приятни сънища :)

Ice Age 5 Collision Course
      Когато влязохме в киното, първото, което забелязах бе, че почти нямаше малки деца.       Преобладаващата част от публиката бяха тинейджъри, гледайки поредното продължение от детството им.
      В сравнение с първото филмче, това не може да се каже, че става за деца. Има малко твърде много сексуални намеци. Но ако ги пренебрегнем, става за гледане.
      Основният причинител на катастрофата отново беше катерицата Скрат. Преследвайки своя жълъд, той се озовава в НЛО и нататък мисля, че знаете какво следва. Добре познатата ни дружинка (Сид, Мани, Диего, Ели, Прасковка, Шийра, Бък, Краш, Еди и бабата на Сид) вече с член повече, поема на път да спаси света за пореден път, като през това време Ели и Мани имат за цел да повлиаят на мнението на Прасковка и бъдещия ѝ мъж (не помня как се казваше). Цялата ситуация е комично трагична, пълна с хумор и драма. И разбира се, добър край, който не предвещава следваща серия. Но кой знае?


Месецът беше ужасен от към продуктивната страна на нещата. Надявам се, че Август ще бъде много по-продуктивен. А как мина вашия месец?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Преглед към Януари

Цветен книжен таг

Мъката на Февруари