Вечната любов на братството.

english ver.

Поредицата БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ от Дж. Р. Уорд

Книга първа - ВЕЧНА ЛЮБОВ

Страници - 384

      Прочетох книгата преди, най-малко, десет дена. Защо ме нямаше до сега? Комбинация от заетост и мързел. И, честно казано, едва днес включвам компютъра. Хаха, толкова съм отдадена на училището. Направо се чудя защо все се дъня.
      Но както и да е. Да преминем към книгата.
      Предположенията ми се оказаха верни и всяка книга се разказва за отделен брат. И това много увеличава любопитството ми към поредицата, защото братята все някога ще свършат. Какво идва след това? (знам от части отговора, но нямам намерението да разбирам още)
      Втората книга от поредицата „Братството на черния кинжал“ е също така грабващо невероятна както и първата. Вече опознала стила на авторката, мога да кажа, че Дж.Р.Уорд се справя блестящо и силно се надявам следващите книги да са на същото ниво. Забелязах, че до сега заглавията доста точно отговарят на самите книги. Любовта между Рот и Бет, в първата книга, бе достатъчно тъмна и преди превръщането ѝ. А любовта между Рейдж и Мери е... вечна. В буквалния смисъл. Но няма да ви отнема удоволствието да разберете какво следва.
Едно от нещата, които най-много ми харесват в книгата, е отношението между героите. Как се защитават един друг, колко са отдадени и способни на саможертва за другия. Братството олицетворява важни за мен морални ценности. Може би и за това толкова много обикнах тази поредица.
      Единственото, което забелязах, и ме подразни, е че героите постоянно повтарят „Окей“. Някак си разваля моментите. Но ако вие нямате нищо против, и първата книга ви е харесала, задължително препоръчвам да прочетете и втората.
      А аз нямам търпение за третата (когато събера пари) ХД

Коментари

Популярни публикации от този блог

Кръговете под очите ми

Летящата планета

Април в музика, книги и емоции